ColoradoFM

24/7 de gezelligste!

Nieuw nummer “Relax” van N1kita

N1kita (Nienke Buiskool Leeuwma) is een Nederlandse zangeres uit Amersfoort en schrijft haar eigen nummers. Als sopraan voelt ze zich als een vis in het water in de symfonische metal en maakt regelmatig uitstapjes richting de rock/pop als mede dancemuziek.

Haar voorbeelden zijn onder andere Floor Jansen van Nightwish, Within Temptation en Evanescence. Daarnaast haalt ze ook inspiratie van Rita Ora, Ariane Grande en uiteraard uit haar eigen leven. De laatste 2 nummers zijn dan ook volledig autobiografisch en vertellen een heftig verhaal.

De single “Relax” gaat over het mogen hebben van angst welke vaker lijd tot goede dingen wat ontspanning tot resultaat geeft. 

Citaat uit de songtekst: “Being sometimes scared, isn’t always so bad.”

Ook dit nieuwe nummer “relax” hoort u uiteraard bij ColoradoFM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *